Matracok

A Matracok Háza szlogen mondata: Mindenkinek kell egy JÓ matrac!

Az Önnek megfelelő JÓ matracot megtalálni nem egyszerű. Mitől válik egy matrac JÓ matraccá? Erre a kérdésre a választ egyik eladó vagy értékesítő sem tudja megmondani de még Ön sem. Ha a teste beszélni tudna, elmondaná mi a JÓ neki. Kérdésére a választ a matracpróbák alkalmával a teste adja majd meg Önnek! Adjon lehetőséget a testének a választáshoz! Látogasson el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe és próbáljon ki több típusú és szerkezetű matracot, hagyjon elegendő időt testének a választáshoz…mert nem Ön dönt!!

Milyen matracot válasszak?

Sokszor halljuk ezt a kérdést vásárlóinktól. A válaszaink erre a kérdésre mindig ugyanazok: azt a matracot válassza, amelyik kényelmes, azt amelyiken már a próba során el tudna aludni, azt amelyikhez mindig visszatér a matrac próbák során, azt, amelyikre a teste vágyik!!

Kemény vagy puha matracot válasszak?

Nincs kemény vagy puha matrac csak kényelmes matrac van. Minden ember más testi adottságokkal, testi problémákkal, alvási szokásokkal, alvási testhelyzetekkel él. Minden embernek mást jelent a puha matrac és a kemény matrac. Egy kevesebb súllyal élőnek, egészen más komfortérzetet nyújt ugyanaz a matrac, mint egy nagyobb súllyal élőnek.

Tudatos matrac próba

Az életünk egyharmadát ágyban töltjük, nem mindegy tehát, milyen matracon pihenünk, nem mindegy milyen módon és milyen alvási körülmények között. Az egészséges és pihentető alvás alap feltétele a kényelmes matrac. Az alvás során regenerálódik a testünk és felkészül a másnapra. Egy kényelmetlen matrac miatt, kialvatlanul és meggyötörten kelünk ki az ágyból és ez kihatással lehet a mindennapi teljesítményünkre is. Egy matracot, több évre választunk, ezért tudatosan és megfontoltan kell keresnünk. Tudatosan és szem előtt kell tartani, hogy a matrac lekövesse a testünk vonalát, a megfelelő pontokon alátámasszon, hogy minőségi és tartós anyagokból készüljön, hogy a higiéniai elvárásoknak is megfeleljen és mindezek mellett, kényelmes matrac legyen!

1–20 / 27 találat