Memory matracok

matrac

A thermopur habbal ellátott ágybetétek egy új életérzést kínálnak a matrac használójának. Ezek a zónák nélküli matracok, a test hőmérsékletére és a rajta fekvő test súlyára reagálnak.

matracAz úgynevezett emlékező hatás (memory hatás) lehetővé teszi az alvás közbeni relaxációt!

A Viszkoelasztikus Lazy-foam hab a biztosítéka a maximális komfortnak alvás közben. A test melegére és a nyomásra reagálva képes optimálisan alkalmazkodni az emberi test alakjához. A meleg hatására a hab megpuhul, és ezzel egyenletesen eloszlik a testsúly, ezáltal a szervezetre ható átlagos nyomás is csökken. Nem alakulnak ki a vérkeringést gátoló felfekvések. Az alvás során az izmok ellazulnak és az egész szervezet relaxál.

matracHatékony megoldás azoknak, akik valamilyen ízületi fájdalomtól szenvednek.

A tesztelések során a kutatók arra figyeltek fel, hogy a termopur matracokon alvó emberek (függetlenül a koruktól, magasságuktól és testsúlyuktól) egy átlagos 8 órai alvás során a többi matractípushoz képest, jóval kevesebbszer fordultak meg. Ebből arra következtettek, hogy a termopur hab megszünteti az alvás során fellépő mikro ébredéseket. A pozitív hatást fokozza a termopur ergonomiai párna használata. Ezzel a habbal készülő matracok ajánlottak idősebb embereknek és azoknak, akik magas komfortot és kényelmet keresnek.